Arjen ja kodin organisointi

Silloin kun muut ratkaisut eivät ole tehonneet, on syytä kokeilla Arjen ja kodin organisointia! Asiakas pääsee yhdessä sotealan ammattilaisten ja Muutoksen voiman kotityön osaajien kanssa pohtimaan kodin toimimattomia systeemejä, luomaan uusia ja toimivia ratkaisuja kodin arkeen. Voimauttavaa, asiakkaan elämää aktivoivaa toimintaa.

Muutoksen voiman kehittämän Arjen ja kodin organisoinnin jälkeen enää ei ole jatkuvaa epäjärjestystä, vaan jokaisella tavaralla on oma ja merkitty paikkansa, vaatteet on järjestetty kaappeihin ja turhasta rojusta on luovuttu. Tarvitttaessa jopa huonekalujen paikkaa vaihdetaan tai kulkua mietitään uusiksi. Arjen ja kodin organisointi on sekä asiakkaan arjen että kodin organisoinnin tehotoimi, jossa asiakas toimii aktiivisesti mukana alusta loppuun.

Joskus käynteihin voi mennä kymmeniä tunteja, mutta on joka tunnin arvoista! Työ auttaa paitsi asiakasta itseään, myös häntä tukevia muita ammattilaisia. Asiakkaan arjesta tulee parempaa ja sosiaalityöstäkin tehokkaampaa, kun arjen esteet on raivattu ja koti tuntuu taas Omalta kodilta! Aktivoivaa, voimauttavaa, mallintavaa ja asiakkaan kanssa yhdessä tehtävää kotityöpalvelua. 

Arjen ja kodin organisointi on Muutoksen voiman ammattilaisten ja eri kuntien sosiaalitoimien kanssa kehitetty toimintamalli asiakkaille, joiden on vaikea löytää arkeen ja kotiin järjesteystä. Malli toimii loistavasti esimerkiksi yksinäisten vanhusten, suurperheiden tai erityisperheiden kanssa, jolloin työhön mukaan voidaan yhdistää esim. kuvakortit, värit ja nepsyvalmentajan näkemys. Työ tehdään pääsääntöisesti parityöskentelynä asiakkaan kotona ja lähiympäristössä. Palvelu luokitellaan työn luonteen mukaan siivoukseksi, kotityöksi tai palveluohjaukseksi. Tarpeen mukaan voimme ottaa työhön mukaan muitakin ammattilaisia. 

Kysy lisää tästä tai: muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114 /Tarja Ahonen.

takaisin etusivulle  -->

Tilaukset /lisätiedot

Yhteystiedot

TARJA AHONEN MUUTOKSEN VOIMA KOTIPALVELUT
www.muutoksenvoima.fi
0405940114 muutoksenvoima@gmail.com