Arjen ja kodin organisointi AKO

 

 

Silloin kun muut ratkaisut eivät ole tehonneet, on syytä kokeilla Arjen ja kodin organisointia! Asiakas pääsee yhdessä sotealan ammattilaisten ja Muutoksen voiman kotityön osaajien kanssa pohtimaan kodin toimimattomia systeemejä, luomaan uusia ja toimivia ratkaisuja kodin arkeen. Voimauttavaa, asiakkaan elämää aktivoivaa toimintaa.

Muutoksen voiman kehittämän Arjen ja kodin organisoinnin jälkeen enää ei ole jatkuvaa epäjärjestystä, vaan jokaisella tavaralla on oma ja merkitty paikkansa, vaatteet on järjestetty kaappeihin ja turhasta rojusta on luovuttu. Tarvittaessa jopa huonekalujen paikkaa vaihdetaan tai kulkua mietitään uusiksi. Arjen ja kodin organisointi on sekä asiakkaan arjen että kodin organisoinnin tehotoimi, jossa asiakas toimii aktiivisesti mukana alusta loppuun.

 

 

Joskus käynteihin voi mennä kymmeniä tunteja, mutta on joka tunnin arvoista! Työ auttaa paitsi asiakasta itseään, myös häntä tukevia muita ammattilaisia. Asiakkaan arjesta tulee parempaa ja sosiaalityöstäkin tehokkaampaa, kun arjen esteet on raivattu ja koti tuntuu taas Omalta kodilta! Aktivoivaa, voimauttavaa, mallintavaa ja asiakkaan kanssa yhdessä tehtävää kotityöpalvelua. 

 

Arjen ja kodin organisointi on Muutoksen voiman ammattilaisten ja eri kuntien sosiaalitoimien kanssa kehitetty toimintamalli asiakkaille, joiden on vaikea löytää arkeen ja kotiin järjesteystä. Ammatilliseen palveluumme on ollut tyytyväisiä mm. vanhusten kotihoito /mielenterveyspalvelut Espoossa ja Helsingissä, Lapsiperhepalvelut Espoossa, Lastensuojelu sekä monet yksityiset ostajat. Työmallimme toimii loistavasti esimerkiksi yksinäisten vanhusten, suurperheiden tai erityisperheiden kanssa, jolloin työhön mukaan voidaan yhdistää esim. kuvakortit, värit ja nepsyvalmentajan näkemys. Me emme hämmästele, miten kaaos on syntynyt, vaan näemme potentiaalin kirkkaana ja kerromme sen asiakkaallemmekin. Pyrimme hyvällä fiiliksellä kohti parempaa arkea sekä siistiä ja toimivaa, omannäköistä kotia. 

 

Työ tehdään pääsääntöisesti parityöskentelynä asiakkaan kotona ja lähiympäristössä. Palvelu luokitellaan työn luonteen mukaisesti siivoukseksi, kotityöksi tai palveluohjaukseksi. Työhön osallistuu lähihoitajia, sosionomeja ja kotityöosaajia. Tarpeen mukaan otamme mukaan muitakin ammattilaisia. 

Voimauttavaa, aktivoivaa ja hyvällä fiiliksellä tehtävää ja tuloksellista ammatillista (sosiaali)työtä!

 

Kysy lisää: Tarja Ahonen, 040-5940114, muutoksenvoima@gmail.com.

 

Tilaukset /lisätiedot

Yhteystiedot

TARJA AHONEN MUUTOKSEN VOIMA KOTIPALVELUT
www.muutoksenvoima.fi
0405940114