REFERENSSIT

KOKEMUS /REFERENSSIT

 

2020
Uusien konseptien aika! Ideasta liiketoiminnaksi sotessa -kirja valmistui ja Palvelumuotoilusote.fi -verkkokauppa vihdoin auki! Palvelumuotoilu nostaa jälleen päätään, materiaalituotanto käynnistyy. 

 

PALVELUMUOTOILU SOTE - Etäkurssi julkaistu Koulutus.fi -sivuilla!! Loistavia, ammatillisia materiaaleja palvelumuotoilun toteuttamiseksi sotessa. www.palvelumuotoilusote.fi
 

HOIVAPALVELU ANNE - Voimauttava perhetyö etäkurssi + Voimauttava perhetyö kansio ja työkirja!! Loistavien uusien juttujen äärellä ollaan! Uusien materiaalien suunnittelu, konseptointi, sisällöntuotanto (verkkosivujen suunnittelu ja toteutus, kansion ja työkirjan visualisointi ja toteutus, Perhepalvelu Anne -brändäys ja tuotteistaminen. www.perhepalvelu.com  &  www.hoivapalveluanne.com
 

ARJEN JA KODIN ORGANISOINTI - Uusi palvelukokonaisuus saanut loistavan vastaanoton joka kunnassa! Uusi palvelukokonaisuus alkaa hahmottua omaksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Kuntaostoja, yksityisiä ostoja, paljon kiinnostusta! Loistava palvelu, loistava tuote. HYVÄ ME !!!

 

2019
Mielenkiintoinen toiminnan vuosi. Kotihoitoa, kotisiivouksia ja siivoustyön laajentamista Arjen ja kodin organisointi alkaa!

 

2018
Yhteistyön ja yhteistoiminnan vuosi! Uusia alihankkijoita ja työntekijöitä, uudenlaista kumppanuutta.
Kotihoitoa kehitetään vahvasti, siivoustyön konsepti tarkentuu. 

 

2017

UUDISTUKSEN VUOSI - TOIMINTA SOTESSA ALKAA JA TUOTEKEHITYS KÄYNNISTYY!
UUDET MATERIAALIT -  Ainutlaatuisia materiaaleja palvelumuotoilun käyttämiseen, ohjaamiseen ja kouluttamiseen. 
KOTIPALVELU ALOITTAA - Senioreille ja lapsiperheille kotipalveluja Uusimaalla, myös palvelusetelillä.
MUUTOKSEN VOIMA - Fun & Functional -Työkirjat (kevät 2017). Työkirjojen avulla yrittämisestä helpompaa, hallitumpaa ja hyödyllisempää!
MUUTOKSEN VOIMA -VERKKOKAUPPA - Tuotemyyntiä: www.muutoksenvoima.mycashflow.fi
MUUTOKSEN VOIMA - Esikoiskirja PALVELUMUOTOILU SOTESSA - Palvelumuotoilun käsikirja sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittämiseen. Upea kirjamyynti: Ilman maksullista markkinointia myynti ylitti 100 kappaleen rajan hieman yli kahdessa kuukaudessa! Hyödynnetty somea ja verkostoa, kiitos yhteistyökumppaneille.

KOTIPESÄ -PALVELUT - Somemarkkinointi ja materiaalituotanto
LUONTAISHOITOLA REINA - Markkinointimateriaalia, yhteistyötä

 

2016

FOIBEKARTANO - Muutosmuotoilu, henkilökunnan tukeminen muutoksen läpiviemiseen, ideoitu uudenlaista alueellista yhteistyötä. Toimitusjohtaja Ulla Broms: "Kiitos kovasti  hyvästä ja kannustavasta toiminnasta asukkaittemme ja Hyvän Elämän valmentajien kanssa yhteistyöstä. Olen ollut tyytyväinen tähän. Monta iloista hetkeä on koettu ja asioita jäänyt elämämään. Sehän on tarkoitus." 

AVIRIS - Myymälän toiminnan, asiakastyön ja palvelupolun muutosmuotoilu. Verkkotoiminnan ja -kanavien sekä digitoiminnan suunnittelu / uudistaminen yhteistyössä muutosmuotoilijat Maria Jokelainen, Ari Virtanen ja Tamora Muutosmuotoilu oy. Aviriksen johtaja Reijo Juntunen:  "Ennalta itselleni asettamat odotukset työnne hedelmistä tulivat täytetyiksi ja jopa ylittyivät. Hyvänä lisäbonuksena saitte myös aktivoitua henkilöstöni keskustelemaan ja kyseenalaistamaan omia tapojamme toimia. Saitte muutoksen liikkeelle, joten nyt minulla on hyvä jatkaa ja ohjata muutosta."

TAIVALKOSKEN KOTIHOITO JA ASUMISPALVELUT - Kotihoidon työhön ja toimintaan työkalujen luominen, käyttöönotto. Ideapuu -konseptin luominen yhdessä henkilöstön kanssa ideana piilo-osaamisen hyödyntäminen ja verkostoituminen. Yhteistyössä muutosmuotoilijat Maria Jokelainen ja Terhi Järvinen. Kotihoidon lähiesimies Katri Ylitalo: "Kiitos hyvästä yhteistyöstä. Oli ilo työskennellä kanssanne."

EMMA IIVANAISEN KAKKUPÄIVÄ - Konseptin luominen ja 1. kakkupäivän järjestäminen yhdessä Emma Iivanaisen ja muutosmuotoilijoiden kanssa. 

KUNTOUTUSSÄÄTIÖ - Toiminta- ja käyttösuunnitelma kuntouttavaan työtoimintaan ja talon käyttöön; uutuutena mm. Kiertävä kuntouttava työpajojen toimintamalli, ehdotus verkkokuntoutuksen aloittamisesta osana kuntouttavaa työtoimintaa. Yhteistyössä muutosmuotoilijat Linda Praulina ja Tanja Vanhala. Palvelu- ja innovaatiojohtaja Olli Alanen: "Kiitos paljon työstänne. Kyllä näistä varmasti muutamia asioita viedään käytäntöön asti."

ME MUUTOSMUOTOILIJAT -VERKKOSIVU - Yhteisen vision toteuttaminen porukalla
KOTIPESÄ -PALVELUT - Etäkonsultointi ja palvelujen kehittäminen (kanavat, materiaali, brändäys, flyer: Terhi Tuomisto)
LUONTAISHOITOLA REINA LEHTOLA - Markkinointisuunnittelu, -materiaalit ja -kanavat (verkkosivut, some), brändäys
PARTURIKAMPAAMO SALON LA MIMOSA - Markkinointi, tila- ja käyttösuunnittelu, markkinointimateriaalit ja -kanavat (verkkosivut, some)
LASTEN JA NUORTEN OPISTO LNO RY - Yhdistyksen perustaminen, suunnittelu, konseptointi, projektiorganisointi, materiaalit

 

OMA TOIMINTA

MUUTOKSEN VOIMA - Tuotesarjoja: työn ja toiminnan kehittämisen kirjat (mm. Palvelumuotoilu sotessa), Fun & Functional Työkirjat  - ja lisää tulossa! Etäkonsultointi (työn ja toiminnan kehittäminen, piilo-osaamisen käyttöönotto, räätälöityjen materiaalien tuottaminen muille tahoille ja organisaatioille: työ, toiminta, kehittäminen), palvelumuotoilu ja LEAN soten arjessa -ideointi ja suunnittelu *UUTTA TYÖTÄ!

PALVELUMUOTOILU SOTE™ - Työn ja toiminnan kehittämisen tuotemerkki, joka herättelee ihmisiä somessa palvelumuotoilun mahdollisuuksiin soten arjessa ja ihmisten elämässä sekä työssä ja toiminnassa.

LASTENTAPAHTUMAT ESPOO - Fb-ryhmä, luotu selkeän tarpeen perusteella. Auttaa ja yhdistää lapsiperheitä Espoossa.

 

Tilaa palvelu tästä, kysy lisää

Yhteystiedot

TARJA AHONEN MUUTOKSEN VOIMA KOTIPALVELUT
www.muutoksenvoima.fi
0405940114