Euca

Euca Desinfiointisuihkeet ja Euca Pesutiiviste - luonnollista puhtautta kotiisi!

EUCAN EKO PESUAINEET

 

 

Euca Käsidesisuihke 150 ml

 

 

Näppärä pullollinen käsidesiä sisältää 80% bakteereja ja viruksia tuhoavaa etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä ja raikastavaa eteeristä eucalyptusöljyä. Kevyt käsidesipullo on helppo käyttää, ei tahraa. 9e (sis.alv).

 

Euca Desisuihke - pintadesinfiointiaine 500ml

 

 

Desisuihke on ekologinen, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pintadesinfiointiaine, joka tuhoaa tehokkaasti bakteereja, viruksia sekä tahroja: pohjana 70% etanoli. Sopii alkoholia sietäville pinnoille, esim. wc-posliinit, tiskipöytä, ovenkahvat, hanat. Suihkutetaan puhdistettavalle pinnalle ja pyyhitään kuivalla paperilla. Pintoja ei tarvitse huuhdella käsittelyn jälkeen. INCI: etanol, aqua, Eucalyptus Globulus, biohajoavat tensidit. Suihkepullo 500ml, 11,40e + kotiintoimitettuna pk-seudulla 11e /postipakettina 7,50e. Hinnat sis. alv 24%.

 

Euca Pesutiiviste - luontainen pesuaine 450 ml

 

 

Euca PESUTIIVISTE saa voimansa eteerisestä eucalyptusöljystä, joka luontaisesti raikastaa ja puhdistaa kotia. Voit pestä sillä pyykit, kodin vesipesua kestävät pinnat sekä vaikka mökillä matot, saunan ja astiat. Tahranpoistossa se on osoittanut vahvuutensa: mustikka, ruoste ja kuulakärkikynä häviää korkilliselle Euca Pesutiivistettä. Pyykinpesu- ja tahranpoisto-ohjeet tulevat paketin mukana. Pullollinen kestää pitkään: ämpärilliseen lisätään vain korkillinen Pesutiivistettä. Ei sisällä fosfaattia, säilöntäaineita eikä väriaineita. Raikas, luontainen ja tehokas pesuaine koko kodin puhdistukseen. Soveltuu varovasti käytettynä laminaattilattioille, ikkunoiden, treenivaatteiden ja tennareiden puhdistukseen. Ph neutraali (6-8). INCI: Aqua, etanoli 5-15%, et. eucalyptusöljy, biologisesti hajoavat tensidit. Pullo tiivistettä 450ml, 13,20e + kotiintoimitettuna 11e pk-seudulla /postipakettina 7,50e. Hinnat sis. alv 24%.

 

KOTIINKULJETUKSEN MINIMITILAUS: VÄHINTÄÄN 2 TUOTETTA. HINTA: KESTON JA KM-MUKAISESTI.


Tilaa tästä.

 

 

Tilaa tästä tai kysy lisää:

Yhteystiedot

TARJA AHONEN MUUTOKSEN VOIMA KOTIPALVELUT
www.muutoksenvoima.fi
0405940114