Kotisiivoukset

Tilaukset: muutoksenvoima@gmail.com tai soita Tarjalle: 040-5940114

 

 

Perussiivous, suursiivous

Tarvitsetko apua kotisi siisteyden ylläpidossa, perussiisteydessä tai suursiivouksessa? Tuomme tullessamme tarvittavat siivousvälineet ja aineet, jotta kotisi tuntuu jälleen puhtaalta ja raikkaalta. Perussiivoamme sovitusti yhteistyössä kanssanne säännöllisesti tai kertasiivouksena, myös palvelusetelillä. Siivouksen lomassa rupattelemme kuulumiset ja autamme tarvittaessa muissakin kotitöissä! Tarkista täältä, saatko kotitalousvähennystä työstä.

 

Ikkunanpesu, pihatyöt ym kodinhoito

Ikkunanpesu kerrostalossa, omakotitalossa, ulkona, sisällä tai kuistilla. Pihatyöt toiveiden mukaisesti asiakkaan omilla välineillä tehtynä. Ikkunanpesu, kuistin siivous, haravointi, lumenluonti, risujen ja käpyjen keruu, kukkien istutukset, harvennukset ja oksien leikkaukset ohjeiden mukaisesti tai vaikka autotallin pöllyttäminen ja sen kunnollinen siivous!

 

Muuttosiivous ja muuttoapu

Autamme muutossa tarpeesi mukaisesti. Pakkaamme, siivoamme ja autamme halutessa muutossakin sekä pienessä nikkaroinnissa ja vaikka maalaushommissa. Autamme myös uuteen asuntoon asettumisessa ja tavaroiden purkamisessa. Kaukana asuville omaisille arkea helpottava apu, kun läheisen muutto hoituu helposti ja luotettavasti kauttamme. Käytössämme pakettiauto, muuttolaatikoita sekä reippaita ja kokeneita muuttajia. Edullisesti vanhuksille, lapsiperheille ja muutoin palvelua tarvitseville sosiaalihuoltotyönä, arvonlisäverottomana palveluna! Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

 

Talkoot ja urakat

Tilanne, jossa muutama tunti ei enää auta ja epätoivo jyllää. Autamme, kun koti tai piha tarvitsee suurta muutosta. Pohditaan yhdessä, mitä tulee tehdä, mitä järjestää ja miten. Mietitään yhdessä tavoitteet, me mietimme toteutuksen ja järjestämme Talkoot! Mukaan mahtuu meidän ammattilaisten lisäksi kodin omaa väkeä lapsiakaan unohtamatta. Tulemme myös urakoimaan kun pitää vauhdilla saada siistiä, puhdasta ja kuljetettua turha roina Sorttiin. Pakettiauto ja työläiset kuuluvat pakettiin. Talkoot ja urakat hyvässä hengessä!

 

Arjen ja kodin organisointi AKO

Palvelu, jossa tavarat saavat paikkansa ja vaateröykkiöt taltutetaan. Mikään tilanne ei ole liikaa, kun lähdetään organisoimaan kotia. Aikaa on hyvä varata tunteja, sillä jälkeemme jää vain siistiä ja puhdasta tilaa, komeroa ja kaappia. Ylimääräiset tavarat kuljetetaan sovitusti vaikka Sorttiin tai löydetään niille paikka kellarista. Loistava palvelu esim. muun sosiaalityön oheen tilanteessa, jossa kaivataan reipasta siivousta sosiaaliohjauksen kera. Voimauttavaa, konkreettista siivoustyötä ja ratkaisukeskeistä toimintaa yhdessä lähihoitajien, sosionomien sekä Muutoksen voiman kotityön osaajien. Ammatillista palvelua arjen ja kodin hallinnan lisäämiseksi. Kiitetty, toivottu ja suosittu ammatillinen palvelu! Lue lisää tästä.

 

HINNAT

Kotipalvelujen hinnat alk. 35 e/h. Palvelusetelipalveluille on erikseen sovittu hinta (kysy lisää tästä). Mikäli mielestäsi tarvitset kotipalvelujamme, voit olla oikeutettu sosiaalihuoltolain mukaiseen edullisempaan, arvonlisäverottomaan palveluun (alv0%; sairaus, ikä, heikkokuntoisuus, vamma, perhetilanne, tms.). Arvioimme tarpeen itse jokaisen asiakkan kohdalla. Kotitalousvähennys tarkoittaa verotuksellista etuutta, jonka saa kotipalveluistamme, joihin ei saa muuta taloudellista tukea, esim. palvelusetelin arvoa (lue lisää tästä). Työntekijämme ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöitä (lähihoitajia, sosionomeja) sekä piharakentamisen ja kotityöpalvelun (siivous, kotityöt) osaajia. Palveluun lisätään matka- ja kulukorvaukset palvelusta riippuen. Lisätiedot ja tilaukset tästä tai soita 040-5940114. Tarkista täältä kotitalousvähennys.

 

Lisäkysymykset /tilaukset

Yhteystiedot

TARJA AHONEN MUUTOKSEN VOIMA KOTIPALVELUT
www.muutoksenvoima.fi
0405940114