Kotiapu

 

Kotityöt, vaatehuolto

Taltutamme tiskivuoret, pölyt, vaatepinot ja lehtipinot yhdessä kanssasi. Vaihdamme samalla vaikka verhot, pesemme pyykit, viikkaamme ja lajittelemme ne siististi suoraan kaappiin. Samalla vaikka organisoimme koko kaapin uudelleen ja loihdimme lisätilaa jo täysille hyllyille. Tilaa palvelu ja ihastu lopputulokseen kymmenien asiakkaidemme tavoin. Opetamme mielellämme myös perheen lapsia kotitöihin ja uusien vastuiden opetteluun. Innostuneella yhteistyöllä ja hyvällä fiiliksellä tietenkin! Tarkista, saatko työstä kotitalousvähennystä täältä.

 

Kauppa-apu, asiointiapu

Käymme sinun tai läheisesi puolesta kaupassa, autamme asioinnissa apteekissa tai vaikka Kelan tiskillä. Myös digiapu eli yhdessä esimerkiksi ostoksia verkossa tehden tai puhelimen avulla kauppatilausten ja asioinnin hoitaminen. Myös asioiden ja tukien selvittäminen ja opastus oikeiden palvelujen äärelle.

 

Ruuanlaittoa yhdessä

Herkulliset padat syntyvät yhdessä porkkanoita ja perunoita kuorien ja paistia kypsentäen. Samalla vaihdetaan kuulumisia ja jutellaan mukavia. Ruuanlaitto on yksi elämän nautintoja ja siitä pitää saada osansa niin lapsiperheiden kiireisessä arjessa kuin vanhempanakin. Me autamme ruuanlaitossa ja raaka-aineiden valinnassa loihtien mitä herkullisimpia arjen ruokia niin heti syötäväksi kuin pakkaseenkin!

 

Ystäväpalvelu, ulkoilua yhdessä

Kaipaatko sinä tai läheisesi ystävää? Jos korona on eristänyt sinut tai läheisesi, me autamme. Kahvittelemme, keskustelemme tai käymme vaikka ulkona kävelemässä. Jos sinä tai läheisesi kaipaatte vanhan ajan kirjekaveria, vaihdamme mielellämme kirjeitä kanssanne.

 

Lemmikin hoito ja ulkoilutus

Onko kissasi hellyyttä vailla kun sinä olet pitkään poissa tai koirasi kaipaa ulkoilutusta? Autamme mielellämme mukavan lemmikin hoidossa ja huolenpidossa. 

 

Arjen ja kodin organisointi

Palvelu, jossa tavarat saavat paikkansa ja vaateröykkiöt taltutetaan. Mikään tilanne ei ole liikaa, kun lähdetään organisoimaan kotia. Aikaa on hyvä varata tunteja, sillä jälkeemme jää vain siistiä ja puhdasta tilaa, komeroa ja kaappia. Ylimääräiset tavarat kuljetetaan sovitusti vaikka Sorttiin tai löydetään niille paikka kellarista. Loistava palvelu esim. muun sosiaalityön oheen tilanteessa, jossa kaivataan reipasta siivousta sosiaaliohjauksen kera. Voimauttavaa, konkreettista siivoustyötä ja ratkaisukeskeistä toimintaa yhdessä lähihoitajien, sosionomien sekä Muutoksen voima kotityön osaajien. Ammatillista palvelua arjen ja kodin hallinnan lisäämiseksi. Kiitetty, toivottu ja suosittu ammatillinen palvelu! Lue lisää tästä.

 

 

 

Yhteystiedot

TARJA AHONEN MUUTOKSEN VOIMA KOTIPALVELUT
www.muutoksenvoima.fi
0405940114