Muutoksen voima kotipalvelut

 

MUUTOKSEN VOIMA

Tarja Ahonen  040-5940114  muutoksenvoima@gmail.com

 

www.muutoksenvoima.fi

Muutoksen voima kotipalvelut tarjoaa kotipalveluja arkeen lapsiperheille, vanhuksille ja erityisperheille Uusimaalla. Yrityksen nimi tulee vankasta luotosta siihen, että kaikkeen muutokseen liittyy aina mahdollisuus luoda tilalle jotain parempaa. Yrityksen kotipalveluissa sydämellä ja ammattiaidolla tekevät työtä sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset sekä kotityön osaajat. 

 

www.palvelumuotoilusote.fi

Muutoksen voima -aputoiminimi tarjoaa pk-yrittäjille, johdolle sekä sotealan ammattilaisille Palvelumuotoilun työkalut ja materiaalit kehittämiseen. Missiona on Jalkauttaa Palvelumuotoilu kaikkien saataville.  #Pamusote #Etäkurssi #Materiaalit  #Konsultointi

 


Palaute ja kysymykset toimintaa koskien: 040-5940114, muutoksenvoima@gmail.com. Tilaa omavalvontasuunnitelma: muutoksenvoima@gmail.com. Kuluttajansuojasta tietoaRekisteriseloste. Muutoksen voima kotipalvelut: Y-2322862-2, aputoiminimi Muutoksen voima (konsultointi). Kaikki yrityksen kanssa tehdyt sopimukset ja palvelut ovat voimassa nimen vaihtamisesta huolimatta. Yritys kuuluu Tilaajavastuu -rekisteriin ja on Luotettava Kumppani sekä Suomen Yrittäjänaiset -jäsenyritys. Tarjan CV.

 

  

Viesti, palaute, tilaus

Yhteystiedot

TARJA AHONEN MUUTOKSEN VOIMA KOTIPALVELUT
www.muutoksenvoima.fi
0405940114